Tinggi Frékuénsi induksi Cap Sealing

Tinggi Frékuénsi induksi Cap Sealing Jeung unit pemanasan IGBT

Tujuan Pikeun manaskeun aluminium foil dina tutup sampo palastik pikeun disegel
Bahan diaméterna 2.0 ", tutup luhur flip plastik, sareng segel foil aluminium diaméter 0.9"
Suhu 250 - 300 ºF (120 - 150 ° C)
Frékuénsi 225 kHz
Alat-alat DW-UHF-7.5 kW, sistem pemanasan induksi, dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5 μF (total capacitance 0.75 μF).
Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil hélik tilu-posisi tilu-péngkolan dipaké pikeun manaskeun aluminium foil dina rakitan gaya torowongan. Produk (wadah)
ngalirkeun gampang dina coil induksi. Majelis perenahna sapertos anu sakumna perimeter tina foil aluminium dipanaskeun
saragam. Wadah sareng tutup disimpen dina coil sareng kakuatan RF dikirimkeun pikeun 0.12 detik. Aluminium foil manaskeun
jeung anjing laut ka palastik of cap.
Hasilna / Mangpaat konfigurasi pemanasan induksi Ieu fulfills prosés nu
syarat na:
• ngagunakeun basajan, desain coil ekonomis
• naek throughput ku dual-posisi coil
• delivers kualitas, anjing laut konsisten
• nawarkeun hiji prosés repeatable, well-cocog pikeun automation

induksi cap sealing