Induksi ngaleutikan rakitan pas

Induksi ngaleutikan rakitan pas

Tujuan Pikeun ngagunakeun induksi pikeun nyiapkeun rakitan beusi tuang pikeun kempelan nyusut
Palanggan bahan disadiakeun tuang beusi leungeun kango of varying ukuran
Hawa 450 ºF (232 ° C)
Ngolah Time 20 detik
Frékuénsi 148 kHz
Alat-alat DW-UHF-5.0 kW, 150-400 kHz sistem pemanasan induksi solid state, dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF
Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil hélik opat péngkolan manaskeun cincin dina hiji tungtung rakitan. Coil dirancang pikeun konsentrasi lapangan arah tengah rakitan dimana massa termal anu pang ageung.
Peuntas cincin anu dipanaskeun, coil nampilkeun lapangan anu langkung enteng. Saatos manaskeun, pin nyaéta tempat dina ring sareng majelisna cai dipareuman.
Waktos panas bénten-bénten ti bagéan ka bagéan tapi kirang ti 20 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan satisfies kaperluan proses ieu pikeun:
• bagian pemanasan gancang
• kalenturan keur bagéan béda geometries
• individual, runtuyan bagian pemanasan, cocog pikeun automation
• hiji sumber bersih panas
• malah distribusi panas

Induksi ngaleutikan rakitan pas