Brazing stainless steel kalawan induksi

frékuénsi luhur brazing induksi tube stainless steel mun stainless steel pas kalawan DW-HF-25kw-A jeung manaskeun induksi.

obyektip

Brazing tubing stainless steel sarta fittings stainless steel

pakakas

DW-HF-25kw-A mesin brazing induksi

bahan
1.75 "(44.45mm) sagi genep pas

power: 10.52 kW
hawa: 1300 ° F (704 ° C)
waktos: detik 30

Hasil na Conclusions:

  • pemanasan induksi pinpoints panas ka wewengkon nu dipikahoyong tina bagian éta
  • kadali prosés ningkat pikeun pemanasan tepat ka hawa nu dipikahoyong
  • Kakuatan on demand na gancang, siklus panas konsisten
  • Téhnologi tanpa polusi, nu duanana beresih jeung aman

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=