Induksi Brazing Carbide Tipping dina Alat Baja motong

Induksi Brazing Carbide Tipping dina motong Alat Alat Baja Tujuan: Pabrikan utama alat motong CBN sareng PCD hoyong ningkatkeun produktivitasna ku museurkeun panas dina daérah anu alit pisan pikeun ngirangan karugian panas sareng ningkatkeun prosés tipping karbida. Prosés Brazing Induksi: Palanggan nyayogikeun awak waja segitiga, unggal sisi ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida karbida induksi kedah dilakukeun dina 3 ... Maca deui

induksi rod tambaga beling nepi ka tembaga

Tujuan induksi Batang tambaga Brazing kana strip kuningan pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing induksi. Alat-alat DW-UHF-10KW INDUCTION BRAZING MESIN Dua péngkolan buka bagian konveyor Bahan • Piring kupon tambaga sareng batang tambaga • Kawat Kawat -… Maca deui