Induksi Aluminium Brazing sareng Komputer Dibantosan

Induksi Aluminium Brazing sareng Komputer Dibantosan brazing aluminium Induksi janten langkung sering di industri. Conto anu khas nyaéta brazing sagala rupa pipa kana awak penukar panas otomotif. Coil pemanasan induksi anu seueur dianggo pikeun jenis prosés ieu nyaéta non-encircling one, anu tiasa disebut gaya "Horseshoe-hairpin". Pikeun gulungan ieu,… Maca deui