Naon annealing induksi?

Naon annealing induksi?
Prosés ieu manaskeun logam anu parantos ngalaman pamrosésan anu penting. Anil induksi ngirangan karasa, ningkatkeun kamuluran sareng ngaleungitkeun setrés internal. Anil badan lengkep mangrupikeun prosés dimana bérés lengkep dianggo dianéksakeun. Kalayan annealing kelim (langkung akurat dikenal salaku ngap normalisasi), ngan ukur zona anu mangaruhan panas anu dihasilkeun ku prosés las anu diubaran.
Naon anu kauntungan?
Anil induksi sareng normalisasi nganteurkeun panas anu gancang, dipercaya sareng dilokalisir, kontrol suhu anu pas, sareng gampang diintegrasi. Induksi ngubaran karya individu masing-masing kana spésifikasi anu pasti, kalayan sistem kontrol terus-terusan ngawaskeun sareng ngarékam sadaya prosés.
Dimana ieu dinya dipaké?
Anil induksi sareng normalisasi seueur dianggo dina industri tabung sareng pipa. Éta ogé anneals kawat, strip baja, agul péso sareng tabung tambaga. Nyatana, induksi idéal pikeun ampir sadayana tugas anil.
alat-alat naon anu aya?
Unggal sistem annealing DAWEI Induksi diwangun pikeun nyayogikeun syarat anu khusus. Dina inti unggal sistem nyaéta
generator DAWEI Induction Heating anu ngagaduhan cocog otomatis sareng faktor kakuatan konstan dina sadaya tingkat daya. Kaseueuran sistem anu dikirimkeun kami ogé ngagaduhan solusi penanganan sareng kontrol anu diwangun khusus.

tube annealing induksi