Brazing Tambaga ka Kuningan pipe Jeung induksi

Brazing Tambaga ka Kuningan pipe Jeung induksi

Tujuan: Brazing sababaraha kuningan jeung tambaga rakitan dipaké dina faucets cai braze Bahan, fluks bodas

Hawa 1350 ° F 730 ° C

Frékuénsi 200 atanapi 280 kHz (gumantung coil)

Alat-alat DW-UHF-10KW Sistim pemanasan induksi, jauh sirah karya dua kapasitor 1μF sarta 3-balikkeun coil hélik

Prosés: Tilu coils hélik anu dipaké misah ka braze sauntuyan bagian disadiakeun. Bagian anu dirakit kalawan fluks sarta alloy braze lajeng dipanaskeun. Waktu panas beda-beda ti bagian ka bagian kalawan bagéan ageung nyandak kirang ti menit 3 na, bagian leutik dipanaskeun dina waktu kurang ti 20 detik. Saatos Élmu sarta Téknik bagian anu quench-leuwih tiis.

Hasilna / Mangpaat

Kabisaulangan: nu precision alamiah tina panas induksi ngarojong hiji prosés nu kacida repeatable.

Ékonomi: prosés nu ngamungkinkeun pikeun pamakéan hawa nu leuwih panas alloy braze ti prosés seuneu