Induksi Brazing Carbide mun Steel

Tujuanana Frékuénsi luhur induksi brazing karbida kana waja. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin brazing induksi DW-HF-45KW kalayan stasiun pamanas jauh. Bahan: Kepala bor baja magnét ageung sareng karbida. Sirah sakitar. 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) kandel, aci 11 "(279.4mm) panjang x 2" (50.8mm) ka… Maca deui

Induksi Anu Ngumbang Ka Kayu

Tujuan Induksi Brazing karbida kana bagian-bagian waja Peralatan DW-HF-15kw Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 5.88 kW Suhu: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 10 detik Bahan Coil- 2 hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm Potongan waja– 20… Maca deui

Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi Brazing Carbide Kana Bagean Baja Tujuan Barbing karbida kana alat-alat baja Alat-alat DW-UHF-6KW-III Induksi Genggam Brazing Heater Konci Parameter Kakuatan: Suhu 4kW: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 16 detik Bahan Coil- 2 péngkolan hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Karbida- 13 mm OD, kandel témbok 3 mm Baja ... Maca deui

Induksi Brazing Carbide Pikeun steel Steel

Induksi Brazing Carbide Pikeun steel Steel aci Jeung Unit IGBT Élmu sarta

Obyektif Brazing a carbide congcot ngawangun ka aci stainless steel keur tukang gali a
Bahan kerucut ngawangun karbida 1.12 "(28.4mm) dia, 1.5" (38.1mm) jangkung, aci stainless steel 1.12 "(28.4mm) dia sareng sababaraha panjang, fluks brazing hideung beusi
Hawa 1500 ºF (815 ºC)
Frékuénsi 277 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dianggo pikeun meres karbida kana aci. Aci waja dirapisan sareng baju bijil diletak di luhur. Ujung karbida dikempelkeun teras disimpen dina luhur shim, ngabariskeun liang countersunk dina karbida. Liangna henteu dikempelkeun kusabab fluks na gas sareng nyababkeun karbida ngawangun tekanan sareng nyobian ngusir tina aci. Kakuatan diterapkeun salami 85 detik pikeun bijil shim ngalir sareng ngadamel sambungan anu saé.
Palanggan DAWEI ngagaduhan palanggan anu henteu resep ku kualitas moto tina tukang ngagali aranjeunna janten pelanggan kami milarian prosés brazing anu langkung saé. Palanggan DAWEI bagja pisan ku conto tukang ngagali brazed sareng bantosan anu ditampi ti laboratorium Ameritherm dina ngembangkeun prosés nyembah na.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• pemanasan localized Rapid wungkul dimana diperlukeun
• nyiptakeun bersih, sendi controllable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

brazing carbide kana aci

 

 

 

 

 

 

induksi brazing carbide kana aci

 

 

 

 

 

 

 

brazing carbide kana aci stainless steel

Brazing Carbide Pikeun Steel Shank

Brazing Carbide Pikeun Steel Shank kalawan induksi

Tujuan: Brazing huntu carbide ka rahang baja dina waktu kurang ti 5 menit
Bahan: Rahang pipa waja, 0.5 "(12.7mm) dia, 1.25" (31.75mm) panjang, 0.25 "(6.35mm) huntu karbida kandel, fluks hideung tambaga pérak tambaga pérak
Hawa: 1292ºF (700ºC)
Frékuénsi: 300kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosésna: coil hélik persegi panjang dua péngkolan dianggo pikeun manaskeun karbida sareng waja janten 1292ºF (700ºC) salami 4 dugi 5 menit. Tilu shims braze ngadalikeun jumlah jagoan sareng bahkan panas ngamungkinkeun pikeun
aliran hade braze nyieun hiji beungkeut aesthetically pleasing.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• konsisten, repeatable brazes aesthetically pleasing
• Komo distribusi panas

Induksi Brazing Carbide

Induksi Brazing Carbide File

tujuan: Induksi Brazing carbide rakitan file usaha Rotary kalawan concentricity seragam dina aplikasi aerospace

material • Carbide kosong • speed High shank baja • Suhu nunjukkeun cet • Braze shim na fluks hideung

suhu 1400 ° F (760 ° C)

prekuensi 550 kHz

alat-alat: DW-UHF-4.5kw Sistim pemanasan induksi, Dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.33 μF (total 0.66 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

proses Gulungan hélik multi-péngkolan dianggo. Bagianna dipanaskeun pikeun nangtoskeun waktos diperyogikeun pikeun ngahontal suhu anu dipikahoyong sareng pola panas anu diperyogikeun. Dibutuhkeun sakitar 30 - 45 detik kanggo ngahontal 1400 ° F (760 ° C) gumantung kana sababaraha ukuran bagéan. Flux dilarapkeun ka sadaya bagian. A shze braze anu sandwiched antara shank baja sareng karbida. kakuatan pemanasan induksi diterapkeun nepi ka aliran braze. Kalawan fixturing ditangtoskeun, concentricity tina bagian éta bisa dihontal.

Hasilna / Mangpaat • Repeatable, panas tepat konsisten.