Induksi Brazing Pemanasan Exchanger Pompa Pompa

Tujuan Induksi Brazing Élmu sarta Téknik Pipa tambaga tambaga ka tambaga Industri Rupa-rupa industri Bahan dasar Pipa tambaga Cu-DHP acc. nepi ka EN12735 atanapi EN1057 - Diaméterna / kandelna tabung luar: 12.5 x 0.35 sareng 16.75 x 0.4 - Jinis rakitan: puteran gabungan Bahan sanésna Cingcin alloy Brazing Equipment DW-UHF-20KW induksi brazing machine HLQ Custom Coil… Maca deui