Kawat induksi Soldering Tambaga

Induksi Soldering Tambaga kawat Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Solder dua kawat tambaga pikeun séror anu tos dipasang dina palang bus tambaga
Bahan Solder dicelupkeun tambaga / beus nikel bar, 2 kabel tambaga terdampar kaléng, iteuk brazing
Hawa 446 ºF (230 ºC)
Frékuénsi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dibagi pikeun solder rakitan buss buss. 2 kawat tambaga dilarapkeun kana menara sareng kakuatan diterapkeun salami 30 detik. Iteuk brazing ieu fed ku leungeun kana bagian dipanaskeun sareng braze ngalir merata, nyieun gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• waktos solder ngurangan
• Komo distribusi panas
• Joint kana konsistensi gabungan

 

kawat tambaga soldering induksi

Induksi Soldering Tambaga Ketok

Induksi Soldering Tambaga Ketok dina Cingcin Speaker ku Élmu Induksi IGBT

tab Panas tambaga obyektif dugi ka reflows solder.
Tabél Tembaga Bahan 0.25 X 0.25 inci pasagi kira-kira 0.05 inci kandel. Bahan solder gratis timbel (suhu lebur langkung luhur tibatan solder biasa.)
Hawa 500 ºF pikeun 1.25 detik
Frékuénsi 286 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanasan induksi solid state dilengkepan stasion panas jauh anu ngandung kapasitor 1.2 μF sareng coil kerja anu dirancang khusus ..
Gulungan hélik multi-péngkolan ngeunaan 3/16 inci diaméterna internal didamel tina pipa diaméter 1/16 inci.
Kawat Solder prosés dieusian kana area tab spéker nganggo feeder kawat otomatis. Teras dipanaskeun pikeun ngalir deui solder.
Hasil / Kauntungan Kalayan pemanasan induksi desain coil anu épisién gampang ngahontal suhu réflow anu dipikahoyong dina waktos anu pondok.

induksi soldering tambaga