prosés induksi brazing tabung stainless steel

Téori pemanasan induksi

Induksi Brazing tubing stainless steel sareng fittings stainless steel Téhnologi Tujuan Induksi Brazing tubing stainless steel sareng alat kelengkapan stainless steel Peralatan DW-UHF-20kw induksi mesin brazing Bahan-bahan 1.75 ″ (44.45mm) Kakuatan pas Hexagon: 10.52 kW Suhu: 1300 ° F (704 ° C) Waktos: 30 detik Hasil sareng Kesimpulan: Manaskeun induksi pinpoints panas kana daérah anu dipikahoyong tina bagian Ngaronjatkeun kontrol prosés pikeun… Maca deui