Induksi Élmu sarta Steel Bagian Pikeun pos Hot

Induksi Élmu sarta Steel Bagian Pikeun Hot pos Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Bagian pemanasan baja kana 1900ºF (1038ºC) kanggo aplikasi pos panas
Steel bahan patempatan kalawan 7 / 16 "(11.11mm) OD sarta keramik sapotong
Hawa 1900 ºF (1038ºC)
Frékuénsi 440 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanasan induksi, didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan sareng sisipan keramik dianggo pikeun manaskeun bagian 0.75 "(19mm) bagian ka 1900ºF (1038ºC) salami 7.5 detik. Sapotong keramik janten bagian na henteu lebet
ngahubungan kalawan coil nu.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Langsung panawaran panas dina potongan karya kalayan presisi sareng konsistén
• Komo distribusi panas
• tekanan Low na minimal bagian stress residual

induksi bagian pemanasan baja pikeun judul panas