Hidrogén Suasana Brazing pipah Pikeun Tambaga Jeung induksi

Hidrogén Suasana Brazing pipah Pikeun Tambaga kalawan induksi

Tujuan: Braze tabung alloy NI-SPAN-C kana cap waja dina atmosfir hidrogén
Tabung alloy material NI-SPAN-C (5mm) dia, cap waja (7mm) dia, (7mm) panjang, nikel braze, tube quartz sareng hidrogén
Hawa: 1875 ºF (1024 ºC)
Frékuénsi: 350 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5μF pikeun total 0.75μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik péngkolan tunggal dianggo pikeun panaskeun rakitan tabung langsung. Rakitan tabung dicekel di tempat anu aya dina tabung quartz ku perlengkapan tambaga sareng hidrogén dieusian kana tabung quartz. Preforms braze ditempatkeun di daérah anu hégar sareng panas dilarapkeun salami 60 detik kanggo ngalirkeun kotana.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid localized panas ka aréa gabungan wungkul
• oksidasi minimal ngurangan waktu beberesih
• kualitas bagian ningkat
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik