Wilah Annealing Saw kalawan induksi

Wilah Saw induksi Annealing

tujuan: Induksi Annealing nempo wilah dipaké pikeun motong roti, saméméh punching liang.

Bahan .38 ″ (9.6mm) lega sareng .51 ″ (12.9mm) strip kontinyu lega tina 400 séri stainless steel.

Hawa 600 ° C (315.6 ° F) pikeun sadetik

frékuénsi 589kHz

alat-alat • DW-UHF-6KW Sistim pemanasan induksi dilengkepan workhead jauh ngandung hiji kapasitor 1.00 μF. • Hiji pemanasan induksi coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Ngolah Koil hélik tilu péngkolan dina sudut 45º digunakeun pikeun anil a 1.2 ″ (30.5mm) strip tina wilah ragaji sateuacan nyabak liang.

Hasilna / Mangpaat pemanasan induksi nyadiakeun: • ningkat kualitas bilah di lokasi punching liang • turun produk besi tua • Gampang dilebetkeun kana garis produksi aya