Cangkang Peluru Anil Peluru Anil

Pangubaran pemanasan induksi Annealing Kuningan Pelor Pelor Serial UHF Sareng Aplikasi Sistem Pemanasan Induksi Tujuan Tujuan: Pabrikan cangkang pelor kuningan hoyong ningkatkeun peralatan manaskeun induksi anu aya sareng milari efisiensi anu ningkat. Tujuan tina uji aplikasi ieu nyaéta nunjukkeun yén sistem induksi DW-UHF-6KW-III bakal nyumponan sareng ngaleuwihan sarat na pikeun ngahontal waktos pemanasan anu ningkat sareng ngajaga keseragaman panas dina… Maca deui