kawat tambaga induksi annealing

Kontinyu kawat tambaga induksi annealing kalawan sistem pemanasan frékuénsi luhur

Tujuan Terus-terusan anneal kawat tambaga anu dianggo dina motor listrik dina laju 16.4 yds (15m) per menit pikeun ngaleungitkeun pengerasan kerja anu disababkeun nalika prosés gambar.
Bahan Kawat tambaga Pasagi 0.06 "(1.7mm) dia., Suhu nunjukkeun cet
Hawa 842 ºF (450 ºC)
Frékuénsi 300 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-60kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0μF kanggo jumlahna 8.0μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua welas digunakeun. Tabung keramik disimpen dina jero coil pikeun ngasingkeun kawat tambaga tina coil tambaga sareng ngamungkinkeun kawat tambaga ngalir lancar ngalangkungan coil.
Kakuatan ngalir teras-terasan kana anneal dina laju 16.4 yds (15m) per menit.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• prosés Flameless
• Idéal pikeun prosés produksina di-jalur