Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi Élmu sarta

24h Continous Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi pikeun pemanasan ti billets baja tambaga / alumunium / beusi saméméh panas ngabentuk


Panjelasan Produk

Pikeun manaskeun rupa-rupa bahan batang: sapertos waja & beusi, perunggu, kuningan, alloy aluminium, jsb.

Gambar ngan pikeun rujukan, warna nyaeta changable kalawan kakuatan béda.

Fungsi sareng spésifikasi khusus anu dikustomisasi ku kabutuhan pelanggan.

Fitur sarta Kaunggulan:

1. Otomatis: Nyoco otomatis, Pilihan otomatis tina karya-sapotong anu saé atanapi goréng, ukur otomatis suhu, debit otomatis.
2. Desain terpadu: Ngahémat waktos pamasangan, biaya sareng rohangan.
3. Panel operasi dipasang mésér kaayaan operasi mesin, pikeun mempermudah diagnosis sesar.

  Fitur kawincikan nepi ka bubuk leutikna
1 Élmu sarta Téknik saum sareng stabil hemat 20% - 30% tanaga listrik tibatan cara tradisional;

efisiensi tinggi na pamakéan énérgi low

2 Leutik di ukuranana Gampang masang, beroperasi sarta perbaikan
3 Aman tur dipercaya Taya tegangan tinggi, pisan aman pagawe Anjeun.
4 Hiji sistem sirkulasi cooling Mampuh beroperasi teras-terasan 24 jam
5 lengkep timer ngajaga
fungsi
loba rupa lampu alarem:
leuwih-ayeuna, leuwih-tegangan, leuwih panas, kakurangan cai jeung sajabana lampu ieu bisa ngadalikeun sarta ngajaga mesin.
6 perlindungan lingkungan Ampir euweuh lapisan oksida,
dihasilkeun euweuh haseup, teu runtah-cai
7 IGBT Tipe Nyingkahan gangguan tina net listrik séjén nu teu patali;
Mastikeun nu lila-kahirupan mesin.

 

Parameter tina billet tungku pemanasan:

DW-MF-200 DW-MF-250 DW-MF-300 DW-MF-400 DW-MF-500 DW-MF-600
input tegangan 3phases, 380V / 410V / 440V, 50 / 60Hz
Max Input Ayeuna 320A 400A 480A 640A 800A 960A
frékuénsi osilasi 0.5KHz ^ 20KHz (frekuensi osilasi bakal ngaropéa nurutkeun ukuran bagian pemanasan)
Tugas Daur Loading 100% 24h terus dianggo
Cooling kahayang Cai 0.1MPa
ukuran nu boga imah 1000X800X1500mm 1500X800X2800mm 850X1700X1900mm
ngahadean extension bakal ngaropéa nurutkeun kana bahan jeung ukuran bagian pemanasan
beurat 110kg 150kg 160kg 170kg 200kg 220kg
Gumantung kana dimensi extension

Dina induksi billet pemanasan tungku sakabeh tina billets atawa keong anu dipanaskeun. Biasana pikeun billets pondok atawa slugs a Hopper atanapi mangkok anu dipaké pikeun otomatis nampilkeun nu billets di garis ka ciwit rollers, ranté disetir unit traktor atawa dina sababaraha kasus pushers pneumatic. The billets nu lajeng disetir ngaliwatan hiji coil balik sejenna dina cai tiis rel atawa liners keramik nu dipaké ngaliwatan bore coil nu ngurangan gesekan jeung nyegah maké. Panjang coil mangrupa fungsi tina waktu soak nu diperlukeun, waktu siklus per komponén tur panjang billet nu. Dina volume tinggi badag karya cross bagian teu ilahar boga 4 atanapi 5 coils dina séri méré 5 m (16 ft) ti coil atawa leuwih.

induksi prinsip forge manaskeun

forge induksi pemanasan tungku pikeun tambaga baja / kuningan / alumunium / beusi panas ngabentuk

billet induksi pemanasan tungku

billets induksi manaskeun pikeun tambaga baja / alumunium / beusi panas ngabentuk

billets tambaga / bar / rod forge panas ngabentuk