induksi pateri tambaga pipa ka klep kuningan

Induksi frékuénsi soldering tubing tambaga kana klep kuningan Tujuan: Uji: Induksi Soldering tubing tambaga kana klep kuningan Industri: Bahan HVAC: Tambaga sareng pipa kuningan Peralatan: DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi Kakuatan: 16 kW Suhu: 932oF (500oC) Waktos : 20 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: Pamundut aplikasi ieu dibawa ka HLQ Induction Heating Power ku perusahaan HVAC. Aranjeunna… Maca deui