Ngabubaran Tabung Aluminium sareng Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Aluminium Tube with High Frequency Induction Heating Novel aplikasi daérah pemanasan induksi meryogikeun nganalisis distribusi suhu dina komponén anu dipanaskeun kalayan memperhatoskeun struktur anu saluyu sareng sipat bahan. Metode unsur terhingga (FEM) nyayogikeun alat anu kuat pikeun ngalakukeun analisis sapertos kitu sareng optimalisasi prosés pemanasan induksi ngalangkungan… Maca deui

Induksi Brazing Aluminium pikeun Tube Aluminium

Induksi Brazing Aluminium ka Aluminium Tube Objektif Induksi brazing tina dua pipa aluminium Equipment DW-UHF-6KW-III induksi genggaman brazing heater Bahan-bahan pikeun aluminium tube Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Kakuatan: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: Hasil 3sec sareng Kacindekan: Panangan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat,… Maca deui