Brazing gabung panyambungna Tambaga Jeung induksi

Brazing gabung panyambungna Tambaga Jeung induksi

Tujuanana: Ngabubarkeun gabungan antara tambaga tembaga sareng pin tambaga berlapis nikel dina konektor manaskeun bertekanan.
Bahan: 1.5 "(38.1mm) konektor manaskeun dia dina insulator keramik kalayan lugs tambaga berbentuk L sareng pin tambaga berlapis nikel, solder pérak sareng kotek
Hawa 1175-1375 ºF (635-746 ºC)
Frékuénsi 270 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5μF pikeun total 0.75μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua péngkolan dianggo pikeun manaskeun lugs tambaga sareng pin tambaga berlapis nikel salami 1 menit. Penjepit dipaké dina produksi pikeun nyepeng tong tambaga dina tempat nyusuan.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• mindahkeun minimal panas kana insulator keramik anu tangtu.
• Pemanasan bebas tangan anu ngalibatkeun kaprigelan operator minimal pikeun pabrik.
• processing Flameless.
• Panas wewengkon tepat pisan leutik dina tolerances produksi.
• Komo distribusi panas.