Frékuénsi Induksi Kawat Tembok Kabégasan

Induksi Frékuénsi Tinggi Kawat Tembaga Kawat Tambaga Tujuan induksi frékuénsi luhur Ngahukum 5.3 sq mm (10 gauge) sareng kawat tambaga 0.5 sq mm (20 gauge) nganggo induksi kalayan C-coil terbuka Alat-alat DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanasan brazing Open C-coil Flexible Leads Materials • 10 gauge (5.3 sq mm) kawat tambaga • 20 gauge wire… Maca deui

Induksi Brazing Steel Kawat

Induksi Brazing Steel Kawat Jeung High Frequency Élmu sarta Brazer

Tujuan Pikeun manaskeun coil sareng rakitan kawat nepi ka 1300 ° F (704 ° C) dina waktos 60 detik pikeun nyérélék.
Bahan Platinum coil, kawat baja, braze témpél
Hawa 1300 ° F (704 ° C)
frékuénsi 1000kHz
Peralatan DW-UHF-4.5kW kaluaran, stasiun panas jauh ngandung hiji kapasitor 1.2 microfarad, coil induksi khusus-dirancang, pyrometer optik, susceptor stainless steel, sareng zirconia
dirasakeun ka imah susceptor nu.
Ngolah Susceptor waja bentuk C dianggo pikeun mastikeun komo pemanasan sareng pikeun gampang ngamuat sareng ngabongkar sampel. Kakuatan RF tina catu daya manaskeun susceptor kana suhu anu diperyogikeun 1700 ° F (926 ° C) dina 45 detik. Saatos némpelkeun braze diterapkeun kana rakitan kawat, rakitan disimpen
jero susceptor. Butuh 3.5 detik pikeun panaskeun kawat kana suhu brazing anu optimum 1300 ° F (704 ° C) sareng témpél kotok ngalir rata sareng konsistén.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Fast, akurat, panas repeatable
• Kamampuh panaskeun daérah anu alit pisan dina kasabaran produksi anu tepat
• Leuwih alus kualitas gabungan, oksidasi ngurangan