induksi tambaga leutik sambungan tubi sambungan sambungan

Tujuan Induksi frékuénsi ékspéktasi padet anu lengkep tambang tambaga tambang sambungan sambungan brazing ngagunakeun sistem brazing induksi DW-UHF-10 kW sareng coil laboratorium pamisah anu aya Test 1 Equipment DW-UHF-10kw induksi mesin brazing Bahan Bahan • Tubing tubing - Tube Hisap Kakuatan Parameter: 9.58 kW Suhu: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 5 -… Maca deui