naon forging induksi?

naon forging induksi?

induksi forging ngagunakeun induksi pikeun panaskeun bagian-bagian logam sateuacan dibentuk, atanapi 'cacad' ku pers atanapi palu.

Naon anu kauntungan?

induksi forging mibanda sababaraha kaunggulan konci leuwih tungku forging. Laju na controllability of induksi ensures throughput tinggi. Induksi ogé ngaminimalkeun oksidasi tur mantuan mulasara integritas Metalurgi. Sarta saprak induksi delivers tepat, panas localized, éta ngaheéat énergi. Konsistensi jeung kabisaulangan induksi nyieun idéal pikeun integral tina kana garis produksi otomatis.

Dimana ieu dinya dipaké?

induksi forging geus loba dipaké dina industri logam jeung foundry panas billets, bar jeung bar tungtung. Logam ilaharna ngajalin jeung Sistem Élmu sarta DaWei induksi ngawengku aluminium, kuningan, tambaga, waja sarta stainless steel.

alat-alat naon anu aya?

Tilu kulawarga alat-alat pemanasan DaWei induksi bisa dipaké keur forging aplikasi: runtuyan DW-MF, runtuyan KGPS. Sanajan kitu, DW-MF induksi forging tungku ngawengku rupa model nu dirancang husus pikeun tinggi-kaluaran forging of billets, bar, kétang, bar tungtung, bolts sareng komponenana pre-kabentuk.