permukaan induksi sekrup baja pengeras

objék waja pengerasan permukaan induksi Tujuan: Langsung gancang induksi pengerasan baja sekrup Bahan: Sekrup baja .25 "(6.3mm) diameter Suhu: 932 ºF (500 ºC) Frékuénsi: 344 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.3μF pikeun total 0.17μF • Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun sacara khusus ... Maca deui

perangko genggam induksi pengerasan

induksi ngeraskeun perangko genggam baja Objektif Induksi pengerasan sababaraha ukuran ukuran parangko nyirian genggam. Wewengkon anu bakal dikeras nyaéta 3/4 ”(19mm) nepi ka burit. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) sareng 5/8" (15.8mm) Suhu pasagi: 1550 ºF (843 ºC) Frékuénsi 99 peralatan kHz • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan… Maca deui

frekuensi tinggi prosés camshafts induksi hardening

prosés camshafts induksi frékuénsi luhur frékuénsi induksi pemanasan mangrupikeun padika anu pikaresep pikeun camshaf hardening. Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta pikeun ngébréhkeun rupa-rupa sampel waja dina sababaraha detik. Upami pemanasan induksi diintegrasikeun kana jalur produksi, unggal camshaft tiasa dikeraskan kalayan gampang dikontrol sareng réabilitas. Mesin kami ngamungkinkeun anjeun sapinuhna… Maca deui

Induksi Hardening Steel Part sareng Mesin Hardening Frequency High

Bagian Baja Pengerasan Induksi sareng Mesin Pengerasan Frékuénsi Tinggi Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun manaskeun pakakas waja bentuk kompléks pikeun pengerasan sareng ngahijikeun prosés dina jalur conveyor pikeun ningkatkeun produktivitas. Industri: Peralatan Manufaktur: DW-UHF-10KW mesin penguat induksi Bahan: Bagian alat-alat baja Daya: 9.71kW Waktos: 17 detik Coil: Desain khusus 4 péngkolan hélik. … Maca deui

Naon hardening induksi?

Naon hardening induksi?

induksi hardening migunakeun panas ngainduksi jeung cooling gancang (quenching) pikeun ngaronjatkeun karasa tur durability tina baja.pemanasan induksi mangrupakeun proses euweuh-kontak nu gancang ngahasilkeun panas sengit, localized na controllable. Kalawan induksi, mung bagian bisa hardened dipanaskeun. Optimizing prosés parameter kayaning siklus pemanasan, frékuénsi jeung coil sarta quench hasil desain dina hasil pangalusna mungkin.

Naon anu kauntungan?

induksi hardening boosts throughput. Ieu mangrupa prosés pisan saum sareng repeatable nu integrates gampang kana garis produksi. Kalawan induksi éta dawam pikeun ngubaran workpieces individu. Ieu ensures unggal workpiece misah ieu hardened mun spésifikasi tepat na sorangan. parameter prosés dioptimalkeun pikeun tiap workpiece bisa disimpen dina server Anjeun. hardening induksi geus bersih, aman tur ilaharna ngabogaan tapak suku leutik. Sarta alatan mung bagian tina komponén bisa hardened dipanaskeun, éta pisan énergi-efisien.

Dimana ieu dinya dipaké?

pemanasan induksi ieu dipaké pikeun heuras sababaraha komponen. Di dieu ngan sababaraha di antarana: gears, crankshafts, camshafts, shafts drive, shafts output, torsion bar, leungeun kango, sendi CV, tulip, valves, drills batu, slewing cingcin, jero tur ras luar.