Induksi setting Panas

Pangaturan Panas Induksi Paduan Mémori Wangun Kalayan Pamanas Induksi IGBT

Tujuan Panaskeun waja mati kana 975 ° F (523.8ºC) pikeun nyetél (ngubaran) alloy memori bentuk dina posisi anu leres.
Bahan kawat Nitinol, 2 "(50.8mm) diaméterna baja baja tirus, tabung baja pikeun bumi anu paéh, perekat instan
Hawa 975 ° F (523.8ºC)
frékuénsi 131kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik lima péngkolan dianggo pikeun manaskeun baja. Kawat Nitinol disetél kana paéh sareng dipasang kana tempat nganggo perekat instan. Paeh ditempatkeun di jero tabung waja anu langkung ageung. Pangubaran paéh dipanaskeun dugi ka 945ºF (507.2ºC) dina 75 detik. Setélan panas anu suksés tina kawat Nitinol kahontal dina 15 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Fast, akurat, pemanasan repeatable
• Panas persis dikirimkeun ukur keur dimana eta diperlukeun

setting panas induksi