Teori Pemanasan Induksi PDF

PANANAS INDUKSI munggaran dicatet nalika dipendakan yén panas dihasilkeun dina trafo sareng gulungan motor, sapertos anu disebatkeun dina Bab "Panas Ngaruwat Logam" dina buku ieu. Sasuai, tiori pemanasan induksi diulik sahingga motor sareng trafo tiasa diwangun pikeun épisiénsi maksimal ku ngaminimalkeun karugian pemanasan. Pangwangunan ... Maca deui