pemanasan induksi grafit susceptor

Indéks susitoror grafit pemanasan induksi pikeun kaca kaca pikeun tabung sinar-X

Tujuan Panaskeun grafit susceptor pikeun kaca kaca dina pembuatan tabung sinar-x
Bahan Kaca disc 0.98 x 0.12 "(25 x 3mm), grafit susceptor, wadah stainless steel, Glass bell jar 5.9" (150mm) OD
Hawa 1742 ºF (950º C)
Frékuénsi 80 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-25kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 0.3 μF kanggo total 2.4 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua péngkolan dianggo pikeun manaskeun. Genep susceptor grafit disimpen dina atmosfir nitrogén sareng cakram kaca sareng wadah stainless steel. Dina 32 detik suhu anu diperyogikeun tina 1742 ºF (950º C) kahontal nyababkeun gelas ngeunteung & wadah stainless steel lebur ngalangkungan gelas.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Ngaronjat produksi, palanggan ayeuna manaskeun 4 susceptor
• 50% consummation énergi handap
• Komo distribusi panas

pemanasan induksi grafit susceptor