kumaha teu pemanasan induksi dianggo?

Hiji sumber listrik frekuensi tinggi ieu dipaké pikeun ngajalankeun hiji ayeuna bolak badag ngaliwatan coil induksi. ieu induksi pemanasan coil dipikanyaho salaku coil karya. Ningali gambar sabalikna.
Petikan ayeuna ngaliwatan ieu induksi pemanasan coil ngabangkitkeun hiji médan magnét pisan sengit na gancang ngarobah dina spasi dina coil karya. workpiece ka jadi dipanaskeun ieu disimpen dina médan magnét bolak sengit ieu.
Gumantung kana sifat bahan bahan damelna, sababaraha hal kajantenan…
médan magnét anu robah induces aliran ayeuna di workpiece conductive. Susunan tina coil karya jeung workpiece nu bisa dianggap salaku hiji trafo listrik. The coil gawé téh kawas nu primér mana énérgi listrik geus fed dina, sareng workpiece kasebut kawas péngkolan tunggal sekundér anu pondok-circuited. Hal ieu ngabalukarkeun arus rongkah keur ngalir ngaliwatan workpiece nu. Ieu nu dipikawanoh salaku arus eddy.
Salian ieu, frékuénsi luhur dipake dina Élmu sarta induksi aplikasi ngakibatkeun naékna fenomena disebut efek kulit. éfék kulit Ieu Angkatan arus bolak ka ngalir dina lapisan ipis arah beungeut workpiece nu. Pangaruh kulit ngaronjatkeun daya tahan éféktif tina logam pikeun petikan tina ayeuna badag. Kituna eta greatly ngaronjatkeun éfék panas induksi ti manaskeun induksi disababkeun ku ayeuna ngainduksi di workpiece nu.

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/08/induction_heating_principle-1.pdf" title = "induction_heating_principle"]

Naon Dupi induksi Élmu sarta?

Naon Dupi induksi Élmu sarta?

pemanasan induksi nya éta prosés Élmu sarta Téknik hiji obyék ngalakonan listrik (biasana logam) ku induksi éléktromagnétik, Dimana arus eddy (disebut oge arus Foucault) nu dihasilkeun dina logam jeung lalawanan ngabalukarkeun pemanasan Joule tina panas metal.Induction mangrupakeun bentuk pemanasan non-kontak, nalika alik aliran ayeuna di coil ngainduksi, varying médan éléktromagnétik diatur up sabudeureun coil nu, sirkulasi ayeuna (ngainduksi, ayeuna, eddy ayeuna) dihasilkeun dina workpiece (bahan conductive), panas dihasilkeun salaku aliran ayeuna eddy ngalawan resitivity tina materi.Prinsip dasar tina panas induksi geus dipikaharti sarta dilarapkeun pikeun manufaktur ti 1920s. Salila Perang Dunya Kadua, dina teknologi dikembangkeun gancang papanggih syarat asa arang urgent pikeun, prosés dipercaya gancang mun heuras bagian mesin logam. Nu leuwih anyar, fokus kana téhnik manufaktur lean sarta tekenan kana ningkat kadali kualitas geus ngarah ka rediscovery tina téhnologi induksi marengan ngembangkeun persis dikawasa, sadaya suplai kakuatan induksi kaayaan padet.

induction_heating_principle
induction_heating_principle

Kumaha induksi Élmu sarta Gawé?

An manaskeun induksi (Keur proses naon) diwangun ku hiji coil induksi (Atawa elektromagnet), ngaliwatan nu hiji frékuénsi luhur bolak ayeuna (AC) keur lulus. Panas bisa ogé jadi dihasilkeun ku karugian hysteresis magnét dina materi anu miboga perméabilitas relatif signifikan. Frékuénsi AC dipake gumantung kana ukuran obyék, jenis bahan, gandeng (antara coil karya jeung objek janten dipanaskeun) jeung penetrasi depth.High Frékuénsi induksi pemanasan nyaéta prosés nu dipaké pikeun beungkeut, nyieunkeun dadi teuas atawa soften logam atanapi bahan conductive lianna. Pikeun loba pisan prosés manufaktur modern, pemanasan induksi nawarkeun hiji kombinasi pikaresepeun tina speed, konsistensi jeung kontrol.

Naon Aplikasi Pemanasan Induksi

pemanasan induksi nyaéta bersih cecemar non-formulir gancang,, panas anu bisa dipaké panas logam atawa ngarobah sipat materi conductive urang. The coil sorangan teu meunang panas jeung éfék panas sahandapeun dikawasa. Téknologi transistor kaayaan padet geus nyieun induksi Élmu sarta Téknik loba gampang panas, ongkos-mujarab pikeun aplikasi kaasup soldering andinduction brazing, panas induksi nyampurkeun, lebur induksi, induksi forging jsb