Induksi Élmu sarta steel Steel

Induksi Élmu sarta steel Steel Rod Pikeun Hot Ngabentuk Jeung Unit RF induksi Élmu sarta

Tujuan Panaskeun 300 séri rod stainless steel dugi ka 1800ºF (982ºC) kanggo ngabentuk aplikasi
Bahan 1 "(25.4mm) panjang 300 sérés rod stainless steel ¾" (19mm) diaméterna
Hawa 1800 ºF (982ºC)
Frékuénsi 52 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-25kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.25μF pikeun total .625μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dianggo manaskeun rod stainless steel nepi ka 1800 ºF (982ºC) salami 10 detik. Pikeun kaperluan produksi tameng réfraktif kedah dianggo antara coil sareng rod kana
tetep panas diarahkeun kana rod. Tameng réfraktori teu dipaké nalika tés.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• ningkat ongkos produksi jeung defects minimal
• tekanan Low na minimal bagian stress residual
• Komo distribusi panas

pemanasan induksi rod stainless steel