Téhnologi tina induksi Ngabentuk Lempeng Steel

Téhnologi tina induksi Ngabentuk Lempeng Steel

Téhnik manaskeun segitiga nganggo seuneu gas dianggo pikeun ngarusak pelat waja dina pangwangunan kapal. Nanging, dina prosés pemanasan seuneu, sumber panas sering sesah dikendali sareng bagian-bagianna henteu tiasa deformasi sacara épisién. Dina panilitian ieu, modél numerik dikembangkeun pikeun diajar téknik pemanasan segitiga kalayan sumber panas anu langkung terkendali tina pemanasan induksi frékuénsi luhur sareng nganalisis deformasi pelat waja dina prosés pemanasan. Pikeun nyederhanakeun seueur lintasan kompléks téknik pemanasan segitiga, jalur rotasi induktor disarankeun teras diusulkeun modél input panas bunder 2-dimensi. Aliran panas sareng panyusutan melintang dina pelat waja nalika pemanasan segitiga kalayan panas induksi dianalisis. Hasil analisis dibandingkeun sareng ékspérimén pikeun nunjukkeun anu hadé
perjangjian. Sumber analisis panas sareng modél analisis thermo-mékanis anu diusulkeun dina pangajaran ieu épéktip sareng épisién pikeun nyimulasikeun téhnik pemanasan segitiga dina ngabentuk pelat waja dina damel kapal.

Téhnologi tina induksi Ngabentuk Lempeng Steel