Jointing Metal sareng Brazing sareng Las

Jointing Metal with Brazing and Welding Aya sababaraha padika anu sayogi pikeun ngagabung sareng logam, kalebet las, brazing sareng soldering. Naon bedana las sareng brazing? Naon bedana brazing sareng soldering? Hayu urang ngajajah bédana plus kaunggulan komparatif ogé aplikasi umum. Diskusi ieu bakal ngajantenkeun pamahaman anjeun ngeunaan logam… Maca deui