Induksi curing Élmu sarta tina organik palapis

Induksi curing Élmu sarta tina organik palapis

Élmu sarta induksi ieu dipaké pikeun cageur palapis organik kayaning cat kana substrat logam ku generating panas kalayan di subtract nu .By curing mean ieu lumangsung ti jeroeun ngaminimalkeun kacenderungan pikeun formasi defects palapis. A has nyaéta aplikasi anu drying tina cet kana logam lambar.
pemanasan induksi bagian logam mun napel curing induksi hawa anu garapan dina loba pisan prosés otomotif, kayaning pamakéan elém thermosetting ngahasilkeun pelat clutch, sapatu marake sareng komponenana otomatis bemper. Shafts umumna kabeungkeut kana rotors bajing kandang di pabrik motor alit. Dina nyalin mesin, komponén palastik nu adhesively kabeungkeut rotors aluminium; a lem thermoplastic ieu dipaké pikeun nahan rollers busa dina shafts logam. Sakali dina rollers ngagem kaluar, aci dipanaskeun sarta busa diganti.
moderen pemanasan induksi tiasa ngajawab loba masalah ieu. Pemanasan kalawan induksi nyadiakeun dipercaya, repeatable, non-kontak jeung panas hémat énergi dina jumlah minimal waktu, supados proses curing bisa réngsé kalawan énergi minimal jeung waktu. Ningkat siklus hawa ramping bisa dihontal kalayan kontrol komputer sahiji kakuatan suplai solid state. Pikeun ngaleungitkeun léngkah tambahan pikeun loading na unloading seuseuh, induksi stasiun panas bisa diasupkeun kana garis produksi. Tungtungna, pemanasan induksi bisa dipigawé di lingkung pisan bersih, kaayaan vacuum atanapi atmospheres husus, sahingga pikeun solusi curing unik.

Sanajan pemanasan induksi geus ilaharna dipaké kalawan logam atawa bahan conductive sejen, plastik jeung bahan non-conductive lianna bisa mindeng jadi dipanaskeun pisan efektif ku maké susceptor logam conductive nransper panas. suplai kakuatan RF has pikeun curing induksi aplikasi dibasajankeun 4 dugi ka 60kW, gumantung kana bagian sareng sarat aplikasi.