Induksi Ngalutkeun ngeusian pompa Aluminium Bagian Bagian

Induksi ngaleutikan Fitting Aluminium Pump Perumahan Bagian Tujuan Ieu mangrupikeun Shrink fit Part Removal application. Prosés palanggan ayeuna nganggo pencét pikeun nyorong bagian anu dilebetkeun. Nanging, ieu meryogikeun kakuatan sareng waktos anu penting. Ku nerapkeun panas, perumahan tiasa ngagedéan cekap pikeun ngamungkinkeun gampang ngaleungitkeun bagian anu disisipkeun… Maca deui