Induksi Soldering steel Steel Pikeun Kawat

Induksi Soldering steel Steel Pikeun Kawat Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Konektor Panas stainless steel pikeun aplikasi soldering dina manufaktur abah kawat otomotif
Bahan konektor stainless steel 1.57 "(40mm) panjang, 0.6" (15mm) OD & 0.4 "(10mm) kandel. Diterangkeun solder gratis
Hawa 392 ºF (200 ºC)
Frékuénsi 352 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil dua péngkolan dipaké pikeun soldering konektor kana abah kawat. Panyambungna stainless steel sareng abah kawat disimpen dina coil salami 20 detik kanggo solder ka
eusian ngan luhureun konektor.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Ku mastikeun pemanasan logam, kaén plastik henteu langsung dipanaskeun
• ongkos produksi ngurangan
• waktu prosés gancang, ngurangan ongkos produksi
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

induksi soldering coil

 

 

 

 

stainless steel soldering kana kawat