Induksi Soldering Copper Cable ka Tambaga Tambaga

Induksi Soldering Copper Cable to Copper Pins Objektif: Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun kabel solder kana pin tambaga pikeun manufaktur abah. Palanggan mangrupikeun pabrikan sistem uji coba misi-kritis pikeun Industri Aerospace. Tujuanana pikeun ngirangan waktos solder ti 10 menit ku tangan kirang ti 1 menit… Maca deui

Kabel Ngajual Induksi Ka terminal

Kabel Solusi Induksi Tujuan ka terminal di handapeun 20 detik nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I alat pemanas induksi genggam Bahan • 0.078 ″ 2 (50mm2) terminal kabel • 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel • Paduan solder Sn60Pb38Cu2 Parameter Konci Kakuatan: 2.8 kW Waktos: 15-20 detik Suhu: 500 ° F (260 ° C) prosés: Terminal kabel 0.078 ″ 2 (50mm2) napel kana 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel Majelis dipasang dina jero… Maca deui