Kawat Soldering induksi onto Connection

Kawat Soldering induksi onto Connection Jeung Unit IGBT induksi Élmu sarta

Obyektif rakitan konektor Panas keur soldering
assembly Alat bahan
Tin plated terminal kuningan Témpél solder
Hawa 500 ° F detik (260 ° C) 5-7
Frékuénsi 360 kHz
Alat-alat DW-UHF-6kW sistem pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh, ngandung dua kapasitor 0.66 μF. Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik péngkolan tunggal dianggo pikeun manaskeun témpél solder. Konektor disimpen dina jero coil pemanasan induksi sareng kakuatan RF diterapkeun salami 5-7 detik dugi konektorna manas.
Témpél solder dilarapkeun kana gabungan dina dua cara, iteuk-kai atanapi sacara manual.
Hasil / Kauntungan • Dibandingkeun sareng ngagunakeun beusi solder manual, manaskeun induksi justru nerapkeun panas pikeun sendi solder anu langkung saé
• Ieu idéal pikeun ngahijikeun sareng sistem otomatis. Ku iteuk- tuang solder bagian anu langkung pikaresepeun dihasilkeun.

kawat tambaga soldering kalawan induksi