Tiang baja induksi frekuensi tinggi dina baja pas kana baja pas

Tube tinggi induksi tube baja pikeun baja

Induksi frékuénsi luhur tabung waja brazing kana pas baja Objektif brazing induksi frékuénsi luhur tabung baja kana pas baja Disarankeun Parabot Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta DW-UHF-6KW-III induksi genggam brazing pamanas pemanasan. Bahan: Tabung baja kana baja anu cocog sareng bantalan nganggo cing alloy brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 sareng… Maca deui

Brazing Steel Pikeun Steel pipe Jeung induksi

Brazing Steel Pikeun Steel pipe Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun braze O-ring raray (ORFS) leungeun baju atawa konektor jalu ka tube baja.

material

• tube Steel, 1 inci (2.54 cm) OD

• O-ring raray Seal leungeun baju sarta fittings konektor jalu

• cingcin Preform braze

• fluks Bodas SureFlow

• mandrel rojongan Steel

Hawa 1300 ºF (704 ºC)

Frékuénsi 200 kHz

pakakas

• DW-UHF-20KW Sistim pemanasan induksi, dilengkepan workhead jauh ngandung dua (2) 1.5 μF kapasitor (jumlahna 0.75 μF).

• Hiji pemanasan induksi coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés A opat-balikkeun 2.75 inci (7.0 cm) ID hélik coil dipaké pikeun Élmu sarta Téknik duanana pipah baja jeung leungeun baju ORFS atawa ORFS konektor jalu. coil ieu dirancang braze boh leungeun baju atawa konektor jalu keur tabung. Sésa bisa brazed anu dirakit kalawan fluks sarta dipanaskeun pikeun 45 detik. Tekanan anu dilarapkeun ka tabung anu mastikeun eta diselapkeun pinuh kana fittings salaku cingcin braze ngalir.

Hasilna / Mangpaat Kaunggulan:

• diaméterna Batin ageung tina coil ngamungkinkeun pikeun loading panggampangna tur unloading bagian

• Jeung gandeng énergi efisien tina coil ka fittings overheating ieu dihindari.