Induksi Brazing Carbide mun Steel

Tujuanana Frékuénsi luhur induksi brazing karbida kana waja. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin brazing induksi DW-HF-45KW kalayan stasiun pamanas jauh. Bahan: Kepala bor baja magnét ageung sareng karbida. Sirah sakitar. 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) kandel, aci 11 "(279.4mm) panjang x 2" (50.8mm) ka… Maca deui

Induksi Anu Ngumbang Ka Kayu

Tujuan Induksi Brazing karbida kana bagian-bagian waja Peralatan DW-HF-15kw Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 5.88 kW Suhu: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 10 detik Bahan Coil- 2 hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm Potongan waja– 20… Maca deui

Induksi Brazing Steel Pikeun Carbide Lempeng

Induksi Brazing Steel Pikeun Carbide Lempeng

Obyektif Brazing a assembly klep piston baja
Bahan Baja piston valves 4.5 "dia (11.43cm), piring karbida tungsten sareng braze
Hawa 1350 ºF
Frékuénsi 100 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-40kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung genep kapasitor 1.0μF pikeun total 1.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés A coil pancake lima péngkolan dipaké pikeun braze klep piston na tungsten karbida plat. Majelis dipanaskeun salami 10 menit kanggo ngalirkeun jisim sareng gabung kana dua lembar.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Panas lokal anu gancang, anu tiasa ngaminimalkeun oksidasi sareng ngirangan ngabersihkeun saatos gabung
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• mendi Beresih tur controllable
• ngahasilkeun bagian repeatable kualitas luhur

Induksi Brazing Carbide mun Steel

Induksi Brazing Carbide kana Steel Tujuanana: Braze leungeun baju karbida kana shank waja 'T' shank Material: 2.0 ″ (51mm) OD karbida karbida, 1.0 ″ (25.5mm) sendi jagoan tinggi, 1.5 "(38 mm) waja 'T', 50% cincin braze perak Suhu: 1292 ºF (700 ºC) Frékuénsi: 257 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6KW-I, dilengkepan jarak jauh… Maca deui

=