induksi brazing tube baja kana tabung tambaga

induksi-brazing-steel-tube-to-tambaga-tube

Indéks Frékuénsi Bébas Frékuénsi Baja Tube kana Tujuan Tabung Tembaga Tujuanana nyaéta pikeun meresihan tabung baja kana tabung tambaga dina 60 detik nganggo fluks sareng paduan brazing. Alat-alat DW-UHF-10kw induksi manaskeun brazing Tilu péngkolan coil diaméterna dual Bahan • Tube baja sareng panarima tambaga • alloy Braze (CDA 681) • B-1 fluks… Maca deui

Induksi Brazing T Dibentuk Copper Tukang Tembaga

Maju Frékuénsi Induksi Frékuénsi T Berbentuk Tembaga Tubing Assemblies Tujuan: Tés 1 - Induksi brazing T-tubing assembling tubing assemblies - 3 sendi sakaligus Test 2 - Induction brazing tubing tubing Industri: Bahan HVAC: Tambaga umbi 6, 8, 10, 12 mm (015 ⁄64, 05⁄16, 025⁄64, 015⁄32 inci.); kandelna: 1 mm (03⁄64 inci.) Paduan: Cingcin Cu-P-Ag Tip: Pamakéan cincin alloy nyaéta… Maca deui

Induksi Mesin Brazing

Induksi Brazing Machine & Equipment Soldering
ciri utama:
    1. modul IGBT sareng téknologi inverting generasi kahiji parantos dianggo.
    2. Struktur saderhana sareng beurat enteng sareng gampang dijaga.
    3. Sederhana pikeun dioperasikeun, sababaraha menit cekap pikeun diajar.
    4. Sederhana dipasang, pamasangan tiasa dilakukeun ku jalma anu teu profesional pisan gampang.
    5. kaunggulan modél ku waktos otomatis, kakuatan sareng waktos operasi dina waktos manaskeun sareng waktos hujan tiasa tos sateuacana sacara répektif, pikeun ngawujudkeun kurva pemanasan anu saderhana, modél ieu disarankeun pikeun digunakeun pikeun produksi batch pikeun ningkatkeun kaulangan.
   6. Modél anu dipisahkeun didesain pikeun nyocogkeun kotor tina sababaraha kasus.
spésifikasi:
Series
model
kakuatan input Max
Max ayeuna input
frékuénsi Oscillate
input tegangan
siklus tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 induksi generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Numutkeun aplikasi nu
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 induksi generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction generator
35KW
51A
DW-MF-45 induksi generator
45KW
68A
DW-MF-70 induksi generator
70KW
105A
DW-MF-90 induksi generator
90KW
135A
DW-MF-110 induksi generator
110KW
170A
DW-MF-160 induksi generator
160KW
240A
DW-MF-45 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
70KW
105A
DW-MF-90 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
90KW
135A
DW-MF-110 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
110KW
170A
DW-MF-160 Induksi Élmu Rod Rod Forging tungku
160KW
240A
Tungku lebur induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku lebur induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku lebur induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku lebur induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku lebur induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku lebur induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 induksi lebur tungku
110KW
170A
DW-MF-160 induksi lebur tungku
160KW
240A
DW-MF-110 induksi Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
DW-HF-04 Series
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-15 Series
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-25 Series
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-HF-35 Series
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
DW-HF-45 Series
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
DW-HF-60 Series
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
DW-HF-80 Series
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
DW-HF-90 Series
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
DW-HF-120 Series
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
phase220V hiji
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6.0KW
6.0KW
28A
DW-UHF-06A
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-B
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-60KW
60KW
90A
50-150KHZ

 

Dasar Brazing induksi

Dasar Brazing induksi pikeun jointing tambaga, pérak, brazing, baja jeung stainless steel, jsb.

Induksi Brazing nganggo logam panas sareng pangisi pikeun ngagabung kana logam. Sakali dilebur, pangeusi ngalir di antara logam dasar anu caket (potongan anu ngagabung) ku aksi kapilér. Pangeusi molten berinteraksi sareng lapisan ipis tina logam dasar pikeun ngawangun gabungan anu kuat sareng tahan bocor. Sumber panas anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun brazing: induksi sareng pemanasan résistansi, oven, tungku, obor, sareng sajabana Aya tilu padamelan brazing umum: kapilér, kiyeu sareng kapang. Panyawat induksi ngan ukur anu mimiti tina ieu. Ngagaduhan celah anu leres antara logam dasar penting pisan. Gap anu ageung teuing tiasa ngirangan kakuatan kapilér sareng nyababkeun lemah sendi sareng porositas. Épansi termal ngandung hartos sela kedah diitung pikeun logam dina suhu brazing, sanés rohangan. Jarak optimal biasana 0.05 mm - 0.1 mm. Sateuacan anjeun merankeun Brazing henteu repot. Tapi sababaraha patarosan kedah ditalungtik - sareng diwaler - pikeun mastikeun yén gabung, hemat biaya. Misalna: Kumaha cocog sareng logam dasar pikeun nyusahkeun; naon desain coil anu pangsaéna pikeun waktos sareng kualitas anu khusus; kedah brazing anu manual atanapi otomatis?

bahan brazing
Dina DAWEI Induction kami ngajawab ieu sareng poin konci anu sanés sateuacan nunjukkeun solusi brazing. Difokuskeun fluks Logam dasar biasana kedah dilapis ku pelarut anu katelah fluks sateuacan dikencarkeun. Flux ngabersihkeun logam dasar, nyegah oksidasi énggal, sareng nyababkeun daérah brazing sateuacan damel brazing. Penting pisan pikeun nerapkeun fluks anu cekap; sakedik teuing sareng fluksna tiasa janten
jenuh ku oksida sareng kaleungitan kamampuanna ngajaga logam dasar. Fluks henteu diperyogikeun. Pangisi fosfor-bantalan
bisa dipaké pikeun braze alloy tambaga, kuningan jeung gangsa. Brazing bébas fluks ogé dimungkinkeun ku atmosfir aktif sareng vakum, tapi brazing kedah dilakukeun di ruang atmosfir anu dikontrol. Flux kedah normal dipiceun tina bagian saurna pengisi logam parantos padet. Métode panyabutan anu sanés dianggo, anu paling umum nyaéta quenching cai, acar sareng sikat kawat.