Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Tujuanana: Pikeun meresihan tabung tambaga (3/8 ″ OD ku 2-4 ″ panjang) kana 3/8 ″ pas dina kirang tina 10 detik. Pemanasan kedah dilakukeun dina coil tipe kanal supados gampang dimuat bagéan.

Bahan Tambaga Tubing na pas kalawan Braze sarta tetep Silv Bodas Flux

Hawa 1300 ° F

Frékuénsi 215 kHz

Alat-alat DW-UHF-10kw kaluaran kaayaan padet kakuatan induksi suplai dilengkepan stasiun panas standar ngandung dalapan 0.33 μF kapasitor jumlahna 0.66μF, a trafo step handap, sarta dirancang husus pemanasan induksi coil.

Prosés DW-UHF-10kw kaayaan padet kakuatan induksi suplai éta setelan pikeun ngahontal hasil di handap: · 2.0 kW daya ieu langsung dimuat kana tube tambaga hasilna dina waktu panas tina 7.2 detik pikeun ngahontal 13000F dipikabutuh pikeun brazing.

Hasil & Ngolah gampang kahontal liwat desain coil tipe kanal unik anu diwangun ku tilu puteran tina tambaga 1/8 ″.

Induksi Brazing Tambaga pipe fittings

Induksi Brazing Tambaga fittings
tujuan: Tambaga 'tees' sareng 'ells' kedah dipasihan awak aluminium tina klep kulkas

bahan: klep tambaga klep palanggan nutu

hawa: 2550 ºF (1400 ° C)

frékuénsi: 585 kHz

alat-alat: DW-UHF-10kw Sistim pemanasan induksi kaasup hiji workhead ngandung dua kapasitor 1.5μF (total 0.75μF) sarta tilu-balikkeun coil hélik

prosés: klep nu ieu disimpen di jero coil jeung RF kakuatan pemanasan induksi diterapkeun dugi bagian nu dipanaskeun jeung hawa required na braze nu katempona keur ngalir kana gabungan teh. Dua ukuran tube anu ngajalankeun ngagunakeun sarua Sistim pemanasan induksi setélan jeung béda kali siklus.

Hasilna / Mangpaat • énergi anu dilarapkeun ukur keur zone ka jadi dipanaskeun • pemanasan ti gabungan / braze nyaeta seragam jeung repeatable