Induksi Élmu sarta Steel Bagian Pikeun pos Hot

Induksi Élmu sarta Steel Bagian Pikeun Hot pos Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Bagian pemanasan baja kana 1900ºF (1038ºC) kanggo aplikasi pos panas
Steel bahan patempatan kalawan 7 / 16 "(11.11mm) OD sarta keramik sapotong
Hawa 1900 ºF (1038ºC)
Frékuénsi 440 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanasan induksi, didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan sareng sisipan keramik dianggo pikeun manaskeun bagian 0.75 "(19mm) bagian ka 1900ºF (1038ºC) salami 7.5 detik. Sapotong keramik janten bagian na henteu lebet
ngahubungan kalawan coil nu.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Langsung panawaran panas dina potongan karya kalayan presisi sareng konsistén
• Komo distribusi panas
• tekanan Low na minimal bagian stress residual

induksi bagian pemanasan baja pikeun judul panas

Kawat Élmu sarta induksi Pikeun pos Hot

Kawat Élmu sarta induksi Pikeun Hot pos Jeung Unit IGBT induksi Élmu sarta

Tujuan Pikeun manaskeun sababaraha kawat waja ka 1350ºF (732ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan Steel kawat 0.185 "(4.4mm) OD
Hawa 1350 ºF (732ºC)
Frékuénsi 141 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil dua péngkolan dipaké pikeun manaskeun 12 kawat dina hiji waktos pikeun ngahontal 130 bagian per menit anu diperyogikeun. Kawat disimpen 0.5 "(12.7mm) di tengah. Luhureun 0.3 "(7.6mm) kabel nyaéta
dipanaskeun pikeun 5 detik pikeun ngahontal suhu nu dipikahoyong.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• ilangna pangaruh springback
• hirup paeh ngalegaan
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas

Kawat Élmu sarta induksi Pikeun pos Hot

Induksi Preheating Hot pos

Induksi Preheating Hot pos Pikeun Single Rod Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Panaskeun rod waspaloy ka 1500ºF (815.5ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan batang Waspaloy 0.5 "(12.7mm) OD, 1.5" (38.1mm) panjangna, pelapis keramik
Hawa 1500 ºF (815.5ºC)
Frékuénsi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45KW, dilengkepan workhead jauh anu ngandung dua kapasitor 1.32μF pikeun total .66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tujuh péngkolan dipanaskeun pikeun rod. Rod disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami dua detik nyayogikeun panas anu cekap kanggo nembus inti batin. Pyrometer optik digunakeun pikeun kontrol suhu loop caket sareng liner keramik dianggo janten rodna henteu keuna kana coil.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• tekanan Low na stress residual minimal
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas
• ningkat ongkos produksi jeung defects minimal

induksi preheating judul panas