frékuénsi tinggi induksi soldering kawat ka konektor

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kawat solder induksi pikeun konektor Peralatan anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta ku coil pemanasan induksi anu khusus. DW-UHF-6KW-I manaskeun induksi genggam Parameter Konci Kakuatan: Dugi ka 0.48 kW Suhu: 392 ° F (200 ° C) Waktos: 1.5 detik Proses sareng Hasil: Kawat solder induksi ieu… Maca deui