induksi baja karbida karét topi

Tujuan Frékuénsi Tinggi Induksi brazing cap karbida baja kana aci. Palanggan ayeuna nganggo prosés obor, tapi hoyong ngarobih brazing induksi dina raraga ngirangan besi tua sareng ngarobih deui sareng ningkatkeun kualitas méga. Alat-alat DW-UHF-6kw-III induksi genggam pemanasan brazing Bahan • Baja karbon • tutup karbida magnét • Alloy -… Maca deui

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=