Tabung Baja Preheating Induksi

Induksi Pipa Baja Preheating Objektif Induksi pipa baja preheating kalayan diaméter 14mm, 16mm, sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 "). Panjang 50mm (2 ″) tabung dipanaskeun dugi ka 900 ° C (1650 ° F) dina handapeun 30 detik. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi pamanas Bahanna • Tabung baja sareng ODs: 14mm, 16mm sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 ")… Maca deui

Induksi Systems las Preheat

Portabel Post Weld Élmu sarta perlakuan System Jeung induksi 

Aplikasi utama:

l Preheat: panas las, palapis, nyemprot, ngabengkokkeun, pas & panas anu teu dipasang

l Perlakuan panas pas-las: tank, boile, pipa, lambar waja atanapi padamelan logam sanés

l Induksi Panas: pemanasan kapang, kapal kapal, mandi séng, bagian logam ageung & henteu teratur

l Bahan pipa panas: minyak pipa, gas pipa, cai pipa, pétrokimia pipa sareng bahan pipa sanés

Fitur utama:

* Kecepatan tinggi: 70%

* Toléransi rendah

* Hemat Énergi

* Efisiensi tinggi

* Manaskeun anu leres

* Operasi saderhana

* Panaskeun non-kontak

* Perlindungan lingkungan

* Kaayaan hipotermia

* Pendinginan hawa cocog pikeun lingkungan suhu handap

* Pemanasan induksi langkung seragam tibatan minyak, gas, pemanasan seuneu Sistim perlakuan pemanasan portabel pos weld

MYD-20KW MYD-10KW
tegangan input 3 * 380V, 50 / 60Hz, kawat 4
input Ayeuna 1 ~ 30A 1 ~ 15A
kaluaran Ayeuna 0 ~ 300A 0 ~ 200A
kaluaran Power 1 ~ 20KW 1 ~ 10KW, Max 15KW, 150% siklus tugas
kaluaran Frékuénsi 5 ~ 30KHZ
Thermocouple tipe K
sistim suhu Ngawangun dina mesin induksi
pemanasan Suhu Max800 ℃ Max500 ℃
ukuran X x 700 330 410 mm X x 650 310 410 mm
beurat 32kg 26 kg
Induksi Élmu sarta coil
panjang 10 ~ 20 M
diaméterna 15 mm
suhu gawe -30 ~ 45 ℃
Ukuran pipa OD: 50 ~ 500mm atawa sarimbag