Kabel Ngajual Induksi Ka terminal

Kabel Solusi Induksi Tujuan ka terminal di handapeun 20 detik nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I alat pemanas induksi genggam Bahan • 0.078 ″ 2 (50mm2) terminal kabel • 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel • Paduan solder Sn60Pb38Cu2 Parameter Konci Kakuatan: 2.8 kW Waktos: 15-20 detik Suhu: 500 ° F (260 ° C) prosés: Terminal kabel 0.078 ″ 2 (50mm2) napel kana 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel Majelis dipasang dina jero… Maca deui

Induksi Soldering Cable to Plate Plate

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kabel solder induksi kana prosés pelat logam. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta manaskeun induksi genggem DW-UHF-6kw-I. Kakuatan Parameter Konci: Hingga 0.72 kW Suhu: 482 ° F (250 ° C) Waktos: 4.5 detik dugi 14 detik Hasil sareng Kesimpulan: Hasilna nyugemakeun dina… Maca deui

Induksi Soldering Brass Corner Joint

Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering Kuningan Sudut Tujuan Sacara suksés solder dua sendi sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi manaskeun manaskeun Bahan StayBrite # 8 solder pérak disayogikeun ku palanggan Bridgit solder fluks anu disayogikeun ku palanggan Kuningan sudut gabungan Pancake coil Parameter Konci Kakuatan: 5.5 Suhu kW: Sakitar 550 ° F (288 ° C) Waktos: 20 detik Prosés: Fluks… Maca deui