Ngabubaran Tabung Aluminium sareng Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Aluminium Tube with High Frequency Induction Heating Novel aplikasi daérah pemanasan induksi meryogikeun nganalisis distribusi suhu dina komponén anu dipanaskeun kalayan memperhatoskeun struktur anu saluyu sareng sipat bahan. Metode unsur terhingga (FEM) nyayogikeun alat anu kuat pikeun ngalakukeun analisis sapertos kitu sareng optimalisasi prosés pemanasan induksi ngalangkungan… Maca deui

Induksi pipa aluminium kurang ajar

Tujuan Induksi frékuénsi brazing pipa alumunium ageung Alat-alat DW-UHF-6kw-III mesin brazing induksi genggam Bahan-bahan μluminum kana tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Power: 4 kW Temperature: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Panasan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat, hasilna kirang bagian distorsi… Maca deui