induksi preheating rod tambaga

induksi frékuénsi luhur rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi epoxy curing induksi preheating rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi époksi epoxy Tujuan: Pikeun ngahanaskeun sabagian batang tambaga sareng konektor persegi panjang kana suhu sateuacan époksi epuring dina prosés manufaktur pikeun listrik Bahan turnbuckles: Pelanggan disayogikeun… Maca deui