Induksi Soldering Kuningan pikeun Lempeng baja

Kuningan Frékuénsi Induksi Soldering Kuningan kana Téknologi Pelat Baja Objektif Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering kuningan kana pelat waja Peralatan DW-UHF-6KW-I indéks genggam induksi brazing manaskeun Bahan Baja pelat ka kuningan bagian induksi soldering nganggo Harris Stay-Brite # 8 Silver Bearing Solder sareng Harris Bridgit Diterangkeun Flux Solder Gratis. Kakuatan Parameter Konci: Suhu 2kW: 535 ° F dugi 585 ° F (279 ° C… Maca deui

induksi pateri tambaga pipa ka klep kuningan

Induksi frékuénsi soldering tubing tambaga kana klep kuningan Tujuan: Uji: Induksi Soldering tubing tambaga kana klep kuningan Industri: Bahan HVAC: Tambaga sareng pipa kuningan Peralatan: DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi Kakuatan: 16 kW Suhu: 932oF (500oC) Waktos : 20 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: Pamundut aplikasi ieu dibawa ka HLQ Induction Heating Power ku perusahaan HVAC. Aranjeunna… Maca deui

Induksi Soldering Kuningan Panyambung

Induksi Soldering Kuningan Panyambung Dina Panel Solar Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Solder tilu konektor konéng hiji-hiji dina kotak simpang panel surya tanpa mangaruhan komponén dina kotak simpang
Bahan Solar kotak simpang panel, panyambungna kuningan, kawat solder
Hawa 700 ºF (371 ºC)
Frékuénsi 344 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik ngawangun tilu oval dipaké pikeun manaskeun konektor. Sapotong kawat solder ditempatkeun kana daérah gabungan sareng masing-masing gabungan dipanaskeun nyalira salami 5 detik kanggo solder konektor. Total waktos prosés nyaéta 15 detik pikeun tilu sendi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• akurasi pinpoint nganteurkeun pemanasan ngan pikeun gabungan; henteu mangaruhan komponén sakurilingna
• panas localized ngahasilkeun mendi rapih tur bersih
• ngahasilkeun kualitas luhur, hasil repeatable
• Komo distribusi panas

kuningan connectior

 

 

 

 

 

 

 

RF konektor soldering kuningan

 

 

 

 

 

 

 

konektor kuningan soldering induksi

Induksi Soldering Kuningan Pikeun Tambaga

Induksi Soldering Kuningan Pikeun Tambaga Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Equipment

Tujuan Pikeun manaskeun kuningan sareng tambaga pikeun aplikasi soldering dina alat-alat médis
Bahan ring Kuningan, kuningan sareng tambaga potongan 5.11 "(130mm) panjangna, 4.3" (110mm) OD & 0.3 "(7mm) dina titik anu paling kandel sareng cincin solder
Hawa 392 ºF (200 ºC)
Frékuénsi 306 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.33μF pikeun total 0.66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés prosés ieu réngsé dina dua léngkah anu nganggo coil hélik 3 giliran. Prosés anu munggaran nyaéta pikeun solder cincin kuningan kana potongan tambaga anu peryogi 85 detik. Léngkah kadua pikeun solder sapotong kuningan ageung kana rakitan anu munggaran. Prosés ieu ngabutuhkeun 50 detik pikeun total waktos prosés dua menit 15 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas
• waktu prosés gancang, prosés ayeuna nyokot 5 menit
• konsistensi ku maké cingcin solder

 

induksi soldering kuningan pikeun tambaga

 

 

 

 

 

 

 

 

kuningan soldering mun tambaga

 

 

 

 

 

 

 

 

kuningan soldering jeung tambaga

 

 

 

 

 

 

induksi soldering kuningan jeung tambaga

Induksi Soldering Kuningan Élmu sarta Exchanger

Induksi Soldering Kuningan Élmu sarta Exchanger ti séri Tambaga pipe 

Obyektif Pikeun solder cap kuningan tungtung ka runtuyan tabung tambaga
Bahan Prechembled exchanger panas sareng tabung tambaga sareng 2 tutup tungtung kuningan 2.36 "(60mm) OD, 0.08" dugi ka 0.12 "(2 dugi 3mm) kandel dina dua tungtung, solder cair
Hawa 302ºF (150ºC)
482ºF (250ºC)
frékuénsi 237kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake dua péngkolan dipaké pikeun solder 2 topi kuningan per siklus. Solder cair dicontokkeun kana tutup tungtung sareng dipanaskeun 18 detik dina 302ºF (150ºC) pikeun ngabakar fluks. Teras teh
panas ningkat kana 482ºF (250ºC) salami 15 detik pikeun solder bagian na.
Results
pemanasan induksi nyadiakeun:
• Komo distribusi panas
• Dibandingkeun sareng piring panas, pemanasan induksi tiasa manaskeun dua bagian dina 30 detik vs hiji bagian dina 60 detik
• ngaronjat produksi
• Taya discoloration jeung prosés pemanasan slow

soldering induksi pemanasan kuningan exchanger

 

 

 

 

 

 

soldering induksi kuningan tungtung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pipe kuningan soldering

Induksi Soldering Kuningan pipah-pipe

Induksi Soldering Kuningan pipah-pipe-Tubing Jeung RF System Élmu sarta Soldering

Tujuanana: Ngalenyepan dua tabung kuningan ukuran 3/4 ″ sareng 1/4 ″ babarengan pikeun dianggo salaku anteneu telepon sélulér. Panjang tabung dibasajankeun opat (4) suku dugi ka dua belas (12) suku, sareng kedah dipasang disisi sisi aksial. Sendi anu kedah didamel nganggo 60/40 Tin Lead Solder sareng Kestor Rosin paste fluks.
Bahan: Tabung Kuningan ukuran 3/4 ″ sareng 1/4 ″ 60/40 Tin Lead Solder
Kestor Rosin Flux
Hawa: 3750F
Aplikasi: Ngalangkungan panggunaan DW-UHF-40KW kaluaran kakuatan induksi solid state dibarengan ku lima (5) péngkolan 12 co panjang saluran anu unik, hasilna ieu dihontal:
3750 F kahontal sareng solder ngalir saatos waktos manaskeun 35 detik.
Tingkat produksi 24 ″ per menit ditangtoskeun janten cekap.
A fillet kualitas solder ieu observasi sanggeus pemanasan sarta cooling
Alat-alat: DW-UHF-40kW kaluaran induksi kakuatan padet kaayaan kaasup hiji (1) stasiun panas jauh ngandung dua (2) kapasitor, sareng unik lima (5) putaran saluran coil didamel tina 3/16 ″ tabung tambaga sareng ngukur 1 1 / 4 ″ ku 12 ″.
Frékuénsi: 385 kHz

tube kuningan soldering induksi

 

 

Induksi Kuningan Majelis Soldering

Induksi Soldering Kuningan Majelis Jeung High Frequency Soldering Unit

Tujuanana: Pikeun manaskeun kunyuk kunyuk sareng tungtung tutup pakumpulan janten 4500F kanggo solder dina 20 detik. Ayeuna, beusi solder dipaké pikeun ngahasilkeun sendi antara bél sareng cap. Konsumén nyungkeun gabungan solder anu kualitas kalayan pemanasan minimal tina bellows pikeun nyegah anil sareng karugian kinerja. Preforms solder, dina bentuk washers datar, anu kedah dianggo pikeun ngalengkepan aplikasi ieu.
Bahan: Kuningan Lonceng ukuran 2 ″ diaméterna Solder Preforms
Cadmium Free Flux
Hawa: 4500F
Aplikasi: Kakuatan DW-UHF-20kW kaluaran kakuatan induksi solid state sareng unik tilu (3) giliran dobel hélik tikel dua digunakeun pikeun ngahontal hasil ieu:
4500F ieu ngahontal jeung aliran solder réngsé dina 6.3 detik.
A gabungan kualitas repeatable solder ieu katalungtik.
Alat-alat: DW-UHF-20kW kaluaran kakuatan induksi solid state kalebet hiji (1) stasiun panas jarak jauh anu ngandung hiji (1) 1.2 μF kapasitor, sareng unik tilu (3) giliran coil hélik tatu ganda kalayan diameter jero 0.4 ″.
Frékuénsi: 307 kHz

Induksi Soldering Kuningan

Cingcin Kuningan induksi Soldering

Induksi Soldering Cingcin Kuningan Jeung High Frequency IGBT induksi Panaskeun

Tujuanana: Panas 1 3/4 ″, 3 ″ sareng 6 ″ diaméterna cincin slip kuningan sareng rakitan kawat tambaga sheathed janten 3600 F pikeun solder dina tilu (3) dugi genep (6) detik. Ayeuna produksi dilakonan ku cara nganggo beusi soldering sareng stick stick rosin cored solder. Proses ieu nyésakeun solder anu teu dihoyongkeun di sisi cincin gelincir tempat beusi solder kontak. Konsumén hoyong ningali paningkatan kualitas gabungan tanpa ngorbankeun waktos.
Bahan: 303 Cingcin Slip Kuningan tina 1 3/4 ″, 3 ″ sareng 6 ″ diaméterna. Majelis Kawat Tambaga Sheathed.
Résin Core Solder, 37% PB, 63% SN.
Hawa: 3750F
Aplikasi: Ngalangkungan uji coba laboratorium, kaluaran DW-UHF-20kW suplai kakuatan induksi solid state dibarengan ku opat (4) puteran "muff ear ear" unik ngahasilkeun hasilna ieu:
Kali ka ngahontal 3750 F anu sakumaha di handap ieu:
- 1 3/4 ″ dina 3 detik
- 3 ″ dina 3-4 detik
- 6 ″ dina 5 detik
aliran solder nyukupan ieu katalungtik ngahasilkeun hiji joint beresih.
preforms Solder anu dianjurkeun pikeun nyepetkeun produksi.
Beban sisi digentoskeun ku koil gaya opat (4) giliran "ceuli muff".
Alat-alat: DW-UHF-20kW kaluaran induksi kakuatan padet kaayaan kaasup hiji (1) stasiun panas jauh ngandung hiji (1) 1.0 μFcapacitor, input 4-20mA pikeun simulasi tanjakan gancang, sareng unik (4) ngahurungkeun "muff ceuli ”Gaya coil.
Frékuénsi: 265 kHz

ring kuningan soldering induksi

Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi Panaskeun

Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi IGBT Soldering Panaskeun

Tujuan Panaskeun rakitan konektor waja anu dilapis emas janten blok kuningan.
Perkiraan Bahan. 1/8 "(3.2mm) diameter konektor baja dilapis emas, 1" (25.4mm) pasagi x 1/4 "blok kuningan kandel
Hawa 600 ° F (315.6ºC)
Frékuénsi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW dilengkepan workhead jarak jauh.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua-dua dipaké pikeun nyayogikeun panas anu seragam pikeun perakitan bagian. Témpél solder sareng fluks dilarapkeun ka daérah gabungan sareng kakuatan diterapkeun salami 20 detik kanggo solder bagian na. Leres
fixturing ieu diperlukeun pikeun nahan bagian dina posisi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid, pemanasan localized ka wewengkon husus tina bagian
• mendi Rapih jeung bersih
• processing Flameless

induksi soldering baja ka kuningan