Induksi Soldering Cable Coaxial

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam Channel coil Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 3.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C)… Maca deui

Kabel Ngajual Induksi Ka terminal

Kabel Solusi Induksi Tujuan ka terminal di handapeun 20 detik nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I alat pemanas induksi genggam Bahan • 0.078 ″ 2 (50mm2) terminal kabel • 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel • Paduan solder Sn60Pb38Cu2 Parameter Konci Kakuatan: 2.8 kW Waktos: 15-20 detik Suhu: 500 ° F (260 ° C) prosés: Terminal kabel 0.078 ″ 2 (50mm2) napel kana 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel Majelis dipasang dina jero… Maca deui

Induksi Soldering Kuningan pikeun Lempeng baja

Kuningan Frékuénsi Induksi Soldering Kuningan kana Téknologi Pelat Baja Objektif Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering kuningan kana pelat waja Peralatan DW-UHF-6KW-I indéks genggam induksi brazing manaskeun Bahan Baja pelat ka kuningan bagian induksi soldering nganggo Harris Stay-Brite # 8 Silver Bearing Solder sareng Harris Bridgit Diterangkeun Flux Solder Gratis. Kakuatan Parameter Konci: Suhu 2kW: 535 ° F dugi 585 ° F (279 ° C… Maca deui

Induksi Kawat Soldering Pikeun Aluminium Lug

Tujuan Tujuan tina kawat solder induksi ieu ka aluminium lug dina handapeun 30 detik. Alat-alat DW-UHF-6KW-III induksi soldering manaskeun pemanas HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 1.75 kW Suhu: Kira-kira 250 ° C (482 ° F) Waktos: 25 detik Bahan Bahan Aluminium Lug Litz Kabel Induksi Solder Proses: Dina raraga ngamimitian prosés solder induksi, lug aluminium… Maca deui

Induksi Soldering Brass Corner Joint

Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering Kuningan Sudut Tujuan Sacara suksés solder dua sendi sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi manaskeun manaskeun Bahan StayBrite # 8 solder pérak disayogikeun ku palanggan Bridgit solder fluks anu disayogikeun ku palanggan Kuningan sudut gabungan Pancake coil Parameter Konci Kakuatan: 5.5 Suhu kW: Sakitar 550 ° F (288 ° C) Waktos: 20 detik Prosés: Fluks… Maca deui

Induksi Soldering Tambaga Ketok

Induksi Soldering Tambaga Ketok dina Cingcin Speaker ku Élmu Induksi IGBT

tab Panas tambaga obyektif dugi ka reflows solder.
Tabél Tembaga Bahan 0.25 X 0.25 inci pasagi kira-kira 0.05 inci kandel. Bahan solder gratis timbel (suhu lebur langkung luhur tibatan solder biasa.)
Hawa 500 ºF pikeun 1.25 detik
Frékuénsi 286 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanasan induksi solid state dilengkepan stasion panas jauh anu ngandung kapasitor 1.2 μF sareng coil kerja anu dirancang khusus ..
Gulungan hélik multi-péngkolan ngeunaan 3/16 inci diaméterna internal didamel tina pipa diaméter 1/16 inci.
Kawat Solder prosés dieusian kana area tab spéker nganggo feeder kawat otomatis. Teras dipanaskeun pikeun ngalir deui solder.
Hasil / Kauntungan Kalayan pemanasan induksi desain coil anu épisién gampang ngahontal suhu réflow anu dipikahoyong dina waktos anu pondok.

induksi soldering tambaga