Induksi Bar Tungtung Élmu sarta tungku

Mesin induksi Bar Tungtung Élmu sarta

HLQ induksi Equipment Co teh pamimpin Dunya dina rarancang jeung pabrik produk pemanasan induksi kaasup jalma keur induksi pemanasan bar tungtung aplikasi. ongkos produksi leuwih bisa dihontal kalayan ngagunakeun sababaraha coils solenoid bari coils channel induksi mempermudah penanganan bahan tina bar panjang ngaliwatan pamakéan conveyors ranté pikeun terus eupan bar ngaliwatan coil C ngawangun.

Parameter tina induksi bar tungtung pemanasan tungku:

  DW-MF-200 DW-MF-250 DW-MF-300 DW-MF-400 DW-MF-500 DW-MF-600
input tegangan 3phases, 380V / 410V / 440V, 50 / 60Hz
Max Input Ayeuna 320A 400A 480A 640A 800A 960A
frékuénsi osilasi 0.5KHz ^ 20KHz (frekuensi osilasi bakal ngaropéa nurutkeun ukuran bagian pemanasan)
Tugas Daur Loading 100% 24h terus dianggo
Cooling kahayang Cai 0.1MPa
ukuran nu boga imah 1000X800X1500mm 1500X800X2800mm 850X1700X1900mm
ngahadean extension bakal ngaropéa nurutkeun kana bahan jeung ukuran bagian pemanasan
beurat 110kg 150kg 160kg 170kg 200kg 220kg
Gumantung kana dimensi extension

Induksi Bar Tungtung Élmu sarta tungku

Mesin induksi Bar Tungtung Élmu sarta

Induksi Bar Tungtung Élmu sarta coil

Induksi Bar Tungtung Élmu sarta Coils